dinsdag, december 19, 2017

Kerstbout?

Wordt er duif gegeten met kerst? Ik zie het niet veel in aanbiedingen staan. Er zal vast wel eens her en der een duifje gegeten worden of in de soep ofzo. Veel is het niet meer denk ik. Later dit jachtseizoen nog wilde duiven her en der wellicht... lekker vlees, een aanrader.

Hier vertrekken er nog enkelen na een advies van dr Marien. Weinig bespraakt maar ergens mag ik de man toch. Waarschijnlijk om "geen dikke nek" en kundig en bescheidenheid.

Ik ben benieuwd naar het nieuwe seizoen. gelukkig duurt het nog even voor ze de mand in gaan maar nu het verenpak weer in orde is, staat 2018 voor de deur.

Voor allen die kerst vieren, denk aan de èchte reden van kerst in plaats van het vermenigvuldigen van je bezit of het je vol eten. Er lijden nog altijd enorm veel mensen honger omdat we het niet goed verdelen! Er gaan miljoenen dieren over de kling voor dit vreetfestijn... wat was ook al weer de bedoeling van kerst? om wie draait het?

check deze maar eens:
https://alphayouth.nl/blog/kerst-jezus/?gclid=CjwKCAiAjuPRBRBxEiwAeQ2QPpicoFst8mOqJiB1_Si8myB84rjr8HLmgDvxeF2AfyZkykCMsl_5BBoCH9cQAvD_BwE

Warme groet!