donderdag, juni 08, 2017

Instagram en meedoen met een verslag

Tegenwoordig ook de eerste stappen op Instagram gezet. Opvallend is dat er diverse internationale volgers zijn en bijvoorbeeld ook one-loftraces die "Instagrammen".

Laban goes Instagram, zou je kunnen zeggen. Meld je gerust als je dat leuk vind.
Later meer, tot heden nog weinig bijzonders hoor.

De Weduwdoffers vliegen super, graag en bravoure. Morgenavond de ploeg mee op zo het er nu uitziet een makkelijke opdracht van 200 km. Dagfond sla ik over.

Trouwens onze club is gedwongen door de afdeling om elders de dagfond in te korven. Leden en duiven genoeg, zelfs meer dan in clubs waar wel wordt ingekorfd. Men is stoïcijns voor argumenten... reageert niet of heel laat. We ontkomen er niet aan: we moeten inkorven elders en de club gaat eraan! 1 avond zonder inkomsten van bar en zonder sociale binding. Nu geldt voor de dagfond een verkorte ophaalroute. Hoelang is het wachten op het moment dat men dat ook wil voor de midfond? Als dit ook NPO besluit is, snapt elkeen dat o.b.v. economische gronden maar hey, een heel sociaal gebeuren gaat eraan...
Kan een afdeling besluiten een club die gewoon goed bereikbaar is voor de vrachtwagen, gewoon genoeg inkorvende leden heeft en meer dan voldoende duiven heeft, dwingen elders in te korven?? Rare jongens die bestuurders...


Ik ben gevraagd mee te helpen met evaluatie van een marathon / fondvlucht. Leuk om te doen... poging om goede feedback te geven!